MODERN DANS KULÜBÜ

Bu kulüp dansı seven, gelişmiş ritim duygusuna sahip, vücut yapısı dans etmeye elverişli ve hareket koordinasyonu gelişmiş öğrenciler tarafından tercih edilmelidir. Özellikle sahne korkusu olan ve kalabalıklar önünde konuşmaktan çekinen öğrencilerin bu duygularını yenmeleri için harika bir kulüptür. Öğrenciler doğal enerjilerini estetik bir biçimde dışa vurmanın en güzel yolu olan dansta temel kural ve temel adımları müzik eşliğinde çalışarak yılsonundaki gösterilere performanslarıyla katılırlar. Bilindiği üzere modern dans 20.Yüzyılın başlarında balenin değişmez kurallarına tepki olarak gelişen bir türdür. Bu dans hemen her tür müziğe uydurulabilir. Yeni hareket stilleri yaratmak için diğer dans hareketleriyle birleştirilebilir. Duygu akışı, doğal yöntemlerle dışa vurulur bu dansta. Müziğin akışına kendini bırakarak ruhlarını özgür bırakmak isteyen öğrencilerimiz bu kulübe katılabilir.