ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ LONDRA'DA WWE ORGANİZASYONUNDA

27 Mart 10 Nisan tarihleri arasında Londra'da düzenlenen 17 ülkenin katılmış olduğu uluslararası bir organizasyon olan WEE'ye (World English Experince) giden ortaokul öğrencilerimiz,performansları ile bizleri gururlandırdılar.
Bu süreçte 13 gün boyunca derslere girdiler, aktiviteler yaptılar, gezilere katıldılar, Uluslararası Gece'de (International Night) ülkemizi başarı ile temsil edip tanıtımını yaptılar.
Çok yoğun geçen WEE programının ana teması yapay zekaydı (Artificial Intelligence). Bu tema etrafında öğrencilerimiz sunum, araştırma, yaratıcılık ve drama yetilerini geliştiren yarışmalara katıldılar. Öğrencilerimiz çok güzel anılar ve tecrübelerle geri döndüler. Bunların yanı sıra dünyanın farklı ülkelerinden arkadaşları oldu ve bu ülkelerin kültürlerini tanıma fırsatı buldular. Dünya vatandaşı olma yolundaki ilk adımlarını atmış oldular. Hepsini ayrı ayrı kutluyoruz.

Videoyu izlemek için tıklayınız.