Çağdaş Öncü Okulları Logosu
  • alt
  • alt
  • Veli Bilgilendirme Sistemi

    Veli BilgilendirmeSistemi

  • Çağdaş Öncü Okulları Telefon

    Telefon0224 232 34 00

Lise Öğrencilerimiz UTDS’22 Konferansında Başarıları ile Rüzgar gibi Esti

Özel Çağdaş Öncü Lisesi İngilizce MUN Kulübümüz bir konferansta daha komiteler içerisindeki başkanlık görevleri ve delege olarak aldıkları ödüller ile başarılarına bir yenisini ekleyerek UTDS’22 konferansına damgasını vurdu. 


Bursa’da 5-7 Kasım 2022 tarihlerinde, okulumuz işbirliği ile yüz yüze düzenlenen UTDS - Uludağ Training & Development Summit’22 MUN konferansında 10. ve 11. sınıf öğrencilerimizden Ayşe Bahar Uçak, Ece Deniz Sunalp, Evren Demir, İdil Çınar, Nazlı Ulurak, Nehir Akgümüş, Sude Pehlevan ve Zeynep Yıldız çeşitli komitelere başkanlık yaparak akademik kadroda yer aldı.

 

UTDS - Uludağ Training & Development Summit ’22 konferansında, 1839 Osmanlı Kabinesi komitesinde yer alan 9. Sınıf öğrencilerimizden Göksun Yılmaz ise Seçkin Delege ödülüne layık görüldü.

 

Konferans boyunca gerek komitelerin başkanları olarak gerekse delege olarak sergiledikleri üstün performanslar sebebiyle öğrencilerimizi tebrik ediyor, Lise İngilizce MUN kulübü öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyoruz.

  • Paylaş