ETKİLİ ANNE BABA ATÖLYEMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi olarak velilerimizle yaptığımız her etkinliğin, kurduğumuz her bağın içten ve destekleyici olmasına özen gösteriyoruz. Bu sene de sürdürdüğümüz ve geleneksel hale gelen Etkili Anne Baba Atölyemizde bu içten paylaşımlar, ebeveyn çocuk ilişkisini merkeze alarak devam etti.

5 hafta süren atölyemizde, anne baba tutumları, geribildirimin önemi, çocuklarda benlik algısı gelişimi, duygu farkındalığı ve yönetimi, beden dili, etkin dinleme, çatışma çözme konuları üzerinden ilerledik. Ebeveynlerimizin de paylaşımlarıyla zenginleşen atölyemiz yöneticilerimizin teşekkür konuşmaları ve velilerimize katılım sertifikalarını vermeleriyle sonlandı. Atölyemize katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Videoyu izlemek için tıklayınız.