Çağdaş Öncü Okulları Logosu
  • alt
  • alt
  • Veli Bilgilendirme Sistemi

    Veli BilgilendirmeSistemi

  • Çağdaş Öncü Okulları Telefon

    Telefon0224 232 34 00

2023-2024 eğitim öğretim yılında yüzlerce öğrencimizle katıldığımız Cambridge Üniversitesi Uluslararası yabancı dil yeterlilik sınavlarının sertifika töreni

2023-2024 eğitim öğretim yılında yüzlerce öğrencimizle katıldığımız Cambridge Üniversitesi Uluslararası yabancı dil yeterlilik sınavlarının sertifika töreni; değerli yöneticilerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz Bursa ve Türkiye ortalamalarının oldukça üstünde çıkan başarıları ile hepimizi gururlandırırken, aldıkları uluslararası sertifikaları ile dünyanın her yanından bu sınava katılan öğrenciler arasında dil yeterliliklerini belgelendirmiş oldular.

Çağdaş Öncü Okulları olarak bu üstün başarıda emeği geçen tüm İngilizce öğretmenlerimizi ve şampiyon çocuklarımızı kalpten tebrik ediyor, öğrencilerimizin başarılarının yaşam boyu katlanarak devam etmesini diliyoruz. Bizler dünya vatandaşları yetiştirmeye devam ederken, onlar da geleceklerine en sağlam adımlarla ilerliyorlar.

Teşekkürler çocuklar!


In the 2023-2024 academic year, the certificate ceremony for the Cambridge University International Foreign Language Proficiency Exams, in which hundreds of our students participated, was held with great enthusiasm, attended by our esteemed administrators, parents, and students.


Our students have made us proud with their achievements, which are well above the average scores in Bursa and Türkiye. With the international certificates they received, they have documented their language proficiency among students from all around the world who took this exam.


As Çağdaş Öncü Schools, we sincerely congratulate all our English teachers and our champion students who contributed to this outstanding success. We wish for our students' achievements to continue to multiply throughout their lives. While we continue to raise global citizens, they are also taking strong steps toward their futures.


Thank you, children!


Video linkine ulaşmak için tıklayınız.

  • Paylaş