ÖNCÜ SPOR

Özel Çağdaş Öncü Okulları olarak eğitimdeki başarımızın yanında öğrencilerinin sportif alanda da başarılı olması amacıyla altyapımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz. 2015 yılında kurulmuş olmasına rağmen bünyesine alanında uzman 7 Beden Eğitimi Öğretmeni bulunduran; Futbol, Voleybol, Basketbol, Yüzme ve Jimnastik ana branşlarında altyapısını oluşturan kurumumuz; Yarı Olimpik ozon sistemi ile temizlenen kapalı Havuz, 1 tane 800 metrekarelik 200 seyirci kapasiteli spor salonu, 1 tane çok amaçlı spor salonu, suni çim zeminli halı saha, 6 soyunma odası, Jimnastik salonu ve fitness salonu gibi alanları da öğrencilerinin kullanımına sunulmuştur.

Daha çok öğrenciye, daha çok spor yaptırmayı hedefleyen Özel Çağdaş Öncü Okulu Beden Eğitimi Bölümü bu doğrultuda ‘önce başarı’ yerine ‘önce altyapı’ felsefesi ile çalışmalarına devam etmektedir.

Basketbol, Voleybol, Futbol, Yüzme ve jimnastik branşlarında Okul takımları kurarak hafta içi ve hafta sonu takım antrenmanları yapmaktayız.

Özel Çağdaş Öncü Ortaokulları 5.6.7. ve 8. Sınıf öğrencileri okulumuzda beden eğitimi derslerinde futbol, voleybol, basketbol, jimnastik-fitness ve yüzme branşlarından istediği branşı seçerek yıl boyunca eğitim almaktadır.

Ayrıca yıl içinde öğrencilerimize ve velilerimize yönelik sportif etkinlikler ve sınıflar arası turnuvalar yapılmaktadır.