ÖNCÜ SPOR

Özel Çağdaş Öncü Okulları olarak eğitimdeki başarımızın yanında öğrencilerinin sportif alanda da başarılı olması amacıyla altyapımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz.2015 yılında kurulmuş olmasına rağmen bünyesine alanında uzman 7 Beden Eğitimi Öğretmeni bulunduran; Futbol, Voleybol, Basketbol, Yüzme ve Jimnastik ana branşlarında altyapısını oluşturan kurumumuz; Yarı Olimpik ozon sistemi ile temizlenen kapalı Havuz, 1 tane 800 metrekarelik 200 seyirci kapasiteli spor salonu, 1 tane çok amaçlı spor salonu, suni çim zeminli halı saha, 6 soyunma odası, Jimnastik salonu ve fitness salonu gibi alanları da öğrencilerinin kullanımına sunulmuştur.

• Basketbol, Voleybol, Futbol, Yüzme branşlarında Okul takımları kurarak hafta içi takım antrenmanları yapmaktayız.
  • Özel Çağdaş Öncü Ortaokulları 9.10. ve 11.  Sınıf öğrencileri okulumuzda beden eğitimi derslerinde futbol, voleybol, basketbol, fitness ve yüzme branşlarından istediği branşı seçerek yıl boyunca eğitim almaktadır.
  • Ayrıca yıl içinde öğrencilerimize yönelik sportif etkinlikler ve sınıflar arası turnuvalar yapılmaktadır.