ÖNCÜ ORTAOKULU'NDA EĞİTİM

Öncü Okulları olarak benimsediğimiz eğitim ve öğretim ilkeleri ile öğrencilerimizin soyut düşünme becerilerini geliştirir, toplumsal kimlik yapılarını oluştururken bir yandan da bir üst eğitim kurumuna geçişte akademik temeller atarız.

•  16 kişilik sınıflarda öğrenme ,  4 kişilik seviye gruplarında tekrar ,4 kişilik seviye gruplarında uygulama gerçekleştirerek tam öğrenme modeli uygulanır.
  •  Temel hedeflerimizden biri düşünme ve problem çözme becerilerini geliştiren öğretim model ile ulusal sınavlara öğrenci hazırlar.
  •  En az bir spor branşında profesyonel eğitim verilir.
  •  Haftada 2 ders saati kulüp dersi verilir.
  •  Haftada 2 ders saati proje dersi verilir.
  •  Bireysel eksik tamamlama etütleri yapılır.
  •  İngilizce de  “ Comman Europian Frame Work ” Avrupa dil çerçevesi programına uygun olarak hazırlanmış sistem uygulanır.
  •  Başucu kitaplarımız
  •  Uygulamalı ve işbirliğine dayalı çalışmalar yapan koçlar öğrencilerle birebir çalışır içten dışa öğrenmeyi teşvik eder.