GİTAR KULÜBÜ

Gitar çalma eğitimi almaya istekli öğrencilerden oluşur. Kulübe katılım için fiziki bir engelin bulunmaması, geliştirilebilir çalgı çalma yeteneğine sahip olunması, müzik kulağına sahip olunması gereklidir. Temel gitar çalma becerisi oluşturmak amaçlanır. Bunun bir emek ve sabır işi olduğu unutulmamalıdır. Öğrenciler gitar eğitimlerini evlerindeki çalışmalarla da sürdürecekleri için bir gitar edinmelidirler. Öğrencilerin kulüpte aldıkları temel beceriler sayesinde okul içi ve okul dışı gösterilerde ve günlük hayatlarında ürünlerini sergilemeleri, amaçlanır. Böylece müziği analiz eden ve doğru teknikle yorumlayan bireyler yetiştirilmiş olur. Kulübe gitar çalmayı bilen öğrenciler de kabul edilmektedir.