LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ ESMUN’22 KONFERANSINDA ÖDÜLE DOYMADI

Çağdaş Öncü Lisesi İngilizce Bölümümüz, eğitim öğretim yılı sonuna öğrencilerimiz ile birlikte birçok MUN ödülüyle damga vurdu. 12-14 Haziran 2022 tarihlerinde Eskişehir’de yüz yüze gerçekleşen ESMUN’22 konferansına katılan 10. sınıf öğrencilerimizden Evren DEMİR ve Nehir AKGÜMÜŞ, katıldıkları Montrö Türkiye Boğazlar Sözleşmesi komitesinde En İyi Delege ödülüne layık görüldü.

Silahsızlanma ve Uluslararası Güvenlik Komitesinde katılım gösteren 9. sınıf öğrencilerimizden İdil ÇINAR, En İyi Delege ödülünü alırken yine 9. sınıf öğrencilerimizden Zeynep YILDIZ ise Seçkin Delege ödülüyle yeni bir başarıya imza attılar.

Birleşmiş Milletler Çevre Programı komitesindeyse okulumuzu temsil eden 9. sınıf öğrencilerimizden Ayşe Bahar UÇAK, Seçkin Delege ödülüne layık görülürken 10. sınıf öğrencimiz olan Sude PEHLEVAN ise Saygın Delege ödülüne hak kazandı.

Lise İngilizce MUN kulübü öğretmenlerinin de desteğiyle konferans boyunca sergiledikleri müthiş performanslarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İŞTE ESMUN’22 BAŞARILARIMIZ

Montreux Convention on Turkish Straits / Best Delegate Award

(Montrö Türkiye Boğazlar Sözleşmesi / En İyi Delege Ödülü): Evren DEMİR, Nehir AKGÜMÜŞ

DISEC (Disarmament and International Security Committee) / Best Delegate Award