Çağdaş Öncü Okulları Logosu
  • alt
  • alt
  • Veli Bilgilendirme Sistemi

    Veli BilgilendirmeSistemi

  • Çağdaş Öncü Okulları Telefon

    Telefon0224 232 34 00

DESTINATION IMAGINATION ; ÖNCÜLÜLERDEN BÜYÜK BAŞARI

 27 Şubat-1 Mart 2020 tarihleri arasında, Antalya Asteria Kremlin Palace’da 157 okulun, 379 takımın ve 2291 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Destination Imagination* Türkiye Finalleri'nde, Destination Imagination Lise İngilizce DI Kulübü öğrencilerinden oluşan “DI-Jokers” takımımız, “Picture This” göreviyle güzel sanatlar kategorisinde Türkiye İkincisi olmuştur. “Scientific Inception” takımımız, “First Encounter” göreviyle bilimsel kategoride hem üstün yaratıcılık ödülü olan Da Vinci Ödülü’ne layık görülmüş, hem de Türkiye İkincisi olmuştur.


"DI-Jokers" takımında yer alan öğrencilerimiz Hasan Enes Atmaca, Yahya Eren Karagöz, Cemile Eslem Özlük, Üstün Yılmaz, Yiğit Efe Yeşil ve "Scientific Inception" takımında yer alan öğrencilerimiz Eren Zümrüt, Aslınur Kocaman, Talha Ataygeldi ve Atilla Bora Çapanoğlu, 19-24 Mayıs 2020 tarihleri arasında, Amerika Birleşik Devletleri'nin Kansas City şehrinde düzenlenecek olan “Global Final 2020” dünya turnuvasında Türkiye’yi temsil etme hakkını elde etmişlerdir.


Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, emeği geçen Lise İngilizce öğretmenlerimiz Emre GÖRGÖZ, Gözde CİHAN, Henry SWORD, Zeynep DEMİR ve bölüm başkanımız Miray TOPTAN'ı tebrik ediyoruz.


*Destination Imagination yarışması, çocukların hayal gücü ve yenilik arasındaki yaratıcı süreci öğrenmelerini sağlayan, geleceğin yenilikçileri ve liderleri olabilmeleri için ilham vermek ve gerekli becerilerle donatmak amacıyla düzenlenen dünya çapında bir organizasyondur.


Diğer Destination Imagination Başarılarımız:

2018-2019: “Exit Key” takımı Türkiye Birinciliği & Üstün Yaratıcılık Da Vinci Ödülü; “Who am I?” takımı Türkiye Üçüncülüğü; “Soul Codes” takımı Türkiye Dördüncülüğü

2017-2018: “Shadow X” takımı Türkiye Birinciliği


 #di #dat2020 #english #davinci #ödül #awards #türkiye #büyük #yaratıcılık #fineart #güzelsanatlar #doğaçlama #hero #inception #scientific #organizasyon #spirit #dı-jokers #takdir #cagdasoncu #destinationimagination

  • Paylaş