LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ ANATOLIAMUN’22 KONFERANSINA DAMGA VURDU

Çağdaş Öncü Lisesi İngilizce Bölümümüz, MUN çalışmalarına hız kesmeden devam ederek öğrencilerimiz ile yeni bir başarıya daha imza attı. 02-04 Nisan 2022 günlerinde Ankara’da yüz yüze gerçekleşen AnatoliaMUN’22 konferansına katılan 10. sınıf öğrencilerimizden Nehir AKGÜMÜŞ, katıldığı Dünya Gıda Programı komitesinde En İyi Delege ödülüne layık görüldü. Komitede katılım gösteren 10. sınıf öğrencilerimizden Ece Deniz SUNALP, Seçkin Delege ödülünü alırken Evren DEMİR ve 9. sınıf öğrencilerimizden Zeynep YILDIZ ise Saygın Delege ödülüyle yeni bir başarıya imza attılar.
Birleşmiş Milletler Kadın Birimi komitesindeyse okulumuzu temsil eden 9. sınıf öğrencilerimizden Ayşe Bahar UÇAK ve İdil ÇINAR adlı öğrencilerimiz Seçkin Delege ödülüne layık görülürken, yine 9. sınıf öğrencimiz olan Işıl ŞANLIER ise Saygın Delege ödülüne hak kazanmıştır.
Lise İngilizce MUN kulübü öğretmenlerinin de desteğiyle konferans boyunca sergiledikleri müthiş performanslarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
İşte ANATOLIAMUN’22 başarılarımız:
WFP (World Food Programme) / Best Delegate Award