DESTINATION IMAGINATION; ÖNCÜLÜLER GELENEĞİ BOZMADI!!!

17 Şubat-20 Şubat 2022 tarihleri arasında, Antalya Asteria Kremlin Palace’da 237 takımın ve 1470 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye’nin en prestijli organizasyonu olan Destination Imagination* Türkiye Finalleri'nde, Destination Imagination Lise İngilizce DI Kulübü öğrencilerinden oluşan 3 takımımız 3 derece almıştır. “Trick or Treat” takımımız, “Tricky Tales” göreviyle Fine Arts kategorisinde Türkiye birincisi, “Game Changers” takımımız, “Up Close” göreviyle Scientific kategoride Türkiye ikincisi, “How I met DI” takımımız, “Festival Frenzy” göreviyle Improvisational kategorisinde Türkiye üçüncüsü olmuştur.

"Trick or Treat" takımında yer alan öğrencilerimiz; Baran Karataş, Defne Derin İbrahimoğlu, Işıl Şanlıer, Naz Keskin ve Yaren Karadağ, "Game Changers" takımında yer alan öğrencilerimiz; Ayşenur Ferik, Efe Fahri Ergün Kaan Ulaş, Öykü Şencan ve Zeynep Yaren Güzelay,  ve "How I Met DI" takımında yer alan öğrencilerimiz; Can Ertürk, Cem Bartu Özezgi, Demir Özgün, Melis Balcıoğulları, Selin Duygu ve Zeynep Yıldız 21-24 Mayıs 2022 tarihleri arasında, Amerika Birleşik Devletleri'nin Kansas City şehrinde düzenlenecek olan “Global Finals 2022” dünya turnuvasında Türkiye’yi temsil etme hakkını elde etmişlerdir.

Ayrıca Ortaokul Destination Imagination Kulübü öğrencilerimiz de 2 takımla Elementary kategorisinde Fine Arts ve Improvisational görevlerinde “Artistic Stars ve Blue Cranes” takım isimleriyle yer alarak büyük bir deneyim kazanmışlardır. Artistic Stars takımında yer alan Burcu Ertürk, Ela Akbulut, Gökçe Altıntaş, Kuzey Demir Öner, Ziya Demir Kazangil, ve “Blue Cranes” takımında yer alan Dağhan Güler, Defne Deniz Kıyım, Rüzgar Deniz Şahin, Rüzgar Gündoğdu ve Sare Gülyaprak öğrencilerimizi de bu yolculukta kazandıkları deneyimden dolayı tebrik ediyoruz.

2017 den beri her yıl Destination Imagination Turnuvalarında bizlere her sene bu gururu yaşatan ve bunu bir geleneğe dönüştüren öğrenci ve öğretmenlerimizi başarılarından dolayı kutluyor, emeği geçen Ortaokul ve Lise İngilizce öğretmenlerimiz; Esra Aslı Melike Arslan, Gözde Cihan, Gözde Kükrek, Henry Sword, Koray Aslan Taş, Miray Toptan, Mary Mutlu Rahim ve Zeynep Demir’e teşekkür ediyoruz.

Videoyu izlemek için tıklayınız.