Çağdaş Öncü Okulları Logosu
  • alt
  • alt
  • Veli Bilgilendirme Sistemi

    Veli BilgilendirmeSistemi

  • Çağdaş Öncü Okulları Telefon

    Telefon0224 232 34 00

ÖNCÜ MUN

Çağdaş Öncü Lisesi İngilizce Bölümümüz, MUN ve Münazara çalışmalarına her hafta kulüp saatlerinde devam eden öğrencilerimizle bir ilke daha imza attı. Her hafta sürdürdüğümüz simülasyon MUN oturumlarıyla hem katılımcı delege hem de oturum başkanlığı ve başkan yardımcılığı görevlerini de deneyimleyen öğrencilerimiz 22-23 Mart 2022 günlerinde düzenlediğimiz ÖNCÜ Junior MUN konferansıyla deneyimlerini uygulama fırsatı buldu.

 

SOCHUM komitesinde 9. sınıf öğrencilerimizden Alp Yüksel KAYGUSUZ, Kayra Beren KAYAOĞLU, Nazlı ULURAK, Tuna HIZIR; 10. sınıf öğrencilerimizden Evren DEMİR, Kaan Emre YETİŞİR ve 11. sınıf öğrencilerimizden Güzide Lal ÖZTELCAN ve Saruhan ASA, “Ayrımcılık ve Yabancı Düşmanlığı” konularında tartışmaları yönettiler.

 

UNWOMEN komitesinde 9. sınıf öğrencilerimizden Ahmet Tuğra İLHAN, Ayşe Bahar UÇAK, İdil ÇINAR; 10. sınıf öğrencilerimizden Deniz ÜTÜK, Ece Deniz SUNALP, Nehir AKGÜMÜŞ ve Sude PEHLEVAN; 11. sınıf öğrencilerimizden Deniz NARİN ve Selin ACAR, “Cinsiyet Eşitsizliği” konusunda komiteyi başarıyla yönettiler.

 

PR ekimizden Eda Şenyurt ve Su Semerciler hazırladıkları sosyal aktivitelerle delegelere oturum aralarında eğlenceli dakikalar yaşattı.

 

Ortaokul öğrencilerinin katıldığı komite ve ödül bilgisi:

SOCHUM (Sosyal, Kültürel ve İnsani Komite)

Best Delegate (En İyi Delege) - Ömer Kıvanç AKDAĞ

Outstanding Delegate (Seçkin Delege) - Deniz YILMAZ, Ahmet KARAMEHMETOĞLU, Emre KOÇUM

Honorable Mention (Saygın Delege) - Ege ARTUN, Ege SARAÇ, Cem ÖZKEREM

 

UNWOMEN (BM Kadın Birimi Komitesi)

Best Delegate (En İyi Delege) -  İpek ÖZEKMEKÇİ, Arda KARAHANOĞLU

Outstanding Delegate (Seçkin Delege) - Ela ÖZÇELİK, Fulya Su LİMAN, İzem Bennu KAPLAN

Honorable Mention (Saygın Delege) - Aylin BAHAR, Defne SEVİLMİŞ, Ahmet Emre KAYA

 

Konferans organizasyonunda emeği geçen tüm lise öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, ortaokul & lise İngilizce MUN kulübü öğrencilerimizi konferans boyunca sergiledikleri müthiş performanslarından dolayı tebrik ediyoruz.

  • Paylaş